Survivor 4 Spoiler (25/04): Αγώνας με σούπερ έπαθλο φαγητού – Κόκκινη ή Μπλε ομάδα;

Με Κόκκινους κλείσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε στο  Survivor στο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ξέρουμε ότι η πολύ γκρίνια δεν κάνει καλό και όπως φαίνεται έφυγε από, την Μπλε ομάδα και μετακόμισε για τα καλά στους Κόκκινους.

Αλλά μήπως μετά την αποχώρηση του Άλεξ έχουμε λιγότερους τσακωμούς και εντάσεις στο νησί;

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς περιμένουμε την Κυριακή ώστε να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Να δούμε αν τελικά η παρακαταθήκη που άφησε στον Τριαντάφυλλο θα συνεχιστεί κατά του Τζέιμς, ενώ θα δούμε και τις αντιδράσεις των υπολοίπων.

Αλλά στο αγωνιστικό πως τα πάμε;

Οι καλοί γίνονται καλύτεροι, και οι ασβέστες περιμένουν το θαύμα…

Από καθαρά αγωνιστική πλευράς οι καλοί γίνονται καλύτεροι, και οι κακοί παραμένουν έτσι όπως τους ξέρουμε.

Ο Looser του νησιού παραμένει ο Τριαντάφυλλος και καυτός είναι ο Σάκης που πέρασε μπροστά, και λίγο πεσμένος τελευταία ο Τζέιμς. Καρολίνα και  Μπάρτζης σε καλή κατάσταση.

Πάρτε μια γεύση από τα στατιστικά των παιχτών και των παλτών

Μπλε ομάδα

Μετά το ανακάτεμα των ομάδων η Μπλε ομάδα ζει το δικό της όνειρο. Ούτε υποομάδες, ούτε νεύρα, ούτε κλίκες και πολύ καλή αγωνιστικά. Τίποτα από τις παλιές κακές συνήθειες, Σαν ψέματα φαίνεται. Μπλε καλύβα και μια όμορφη οικογένεια. Όλα τα είδαμε σε αυτό το survivor.

Αλλά το όνειρο κράτησε λίγο, αφού η Μαριαλένα είναι το νέο πρόβλημα της Μπλε ομάδας. όχι τόσο αγωνιστικά αφού φέρνει τις νίκες της, αλλά στο θέμα της ψυχολογίας της ομάδας. Τους έχει κάνει άνω κάτω με τον ρόλο του κατασκόπου για τα μάτια του αγαπημένου της Σάκη.

Αγωνιστικά καλά οι Μπλε που συνεχίζει να είναι η ομάδα που παίρνει τις περισσότερες νίκες.

Κόκκινη ομάδα

Ο Κακός χαμός ήταν στην Κόκκινη ομάδα αλλά η αποχώρηση του Τζέιμς θα ρίξει αρκετά τους τόνους. Ο Σάκης και ο Τριαντάφυλλος δύσκολο να συνεχίσουν σε τέτοια ΄ένταση την ίντριγκα και τις αψιμαχίες εναντίον του Τζέιμς. Άλλωστε ο Ηλίας πλέον με την πλειοψηφία στην ομάδα ελέγχει τις εξελίξεις.

Αγωνιστικά έχει ακόμα την τρύπα του Τριαντάφυλλου. Αλλά και ο Άλεξ που έφυγε δεν ήταν κακός αγωνιστικά. Ειδικά στον στόχο ήταν σούπερ. Χωρίς να παίζει ο Τριαντάφυλλος τα ματσαρίσματα βγαίνουν για τους Κόκκινους και μπορούν να εμφανιστούν πολύ πιο ανταγωνιστικοί. Με τον Ντάφυ μέσα ξεκινούν με μειονέκτημα.

Εξακολουθεί η Μπλε αγωνιστικά να είναι ποιο δυνατή αλλά από την άλλη η Κόκκινη ομάδα έβγαλε αντίδραση την Κυριακή και πήρε ψυχολογία.

Αγώνας επάθλου φαγητού

Οι Κόκκινοι έχασαν δύο ασυλίες στην σειρά και έχασαν τον δεύτερο συνεχόμενο παίχτη τους. Αλλά έβγαλαν αντίδραση και πήραν το έπαθλο επικοινωνίας που πλήγωσε πολύ τους Μπλε.

Αλλά στο αγώνισμα επάθλου φαγητού τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Οι ομάδες βλέπουν φαγητό και γυαλίζει το μάτι τους. Από πληροφορίες που έχουμε τα έπαθλα θα γίνουν πολύ μεγάλα και ειδικά της Κυριακής λέγεται ότι θα είναι σούπερ. Σε αναμονή να δούμε αν θα το δώσουν τώρα το έπαθλο που ξέρουμε ότι κανονίσει η παραγωγή.

Μπλε ή Κόκκινη ομάδα

Χωρίς τρέιλερ και χωρίς επικοινωνία ακόμα, αλλά υπάρχει μια πρώτη ματιά για προς τα που φυσάει ο άνεμος της Κυριακή. Ένα κλικ περισσότερο θα δώσουμε στην Μπλε ομάδα.

Φυσικά με το οριστικό μας θα έχετε 100% το σωστό αποτέλεσμα.

Καλά να περνάτε ότι και ένα κάνετε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy