Ποντικός: “Θα δώσουμε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές – μαθητές, είναι μεγάλη υπόθεση για έναν μαθητή να πάρει εμπειρίες”

Δηλώσεις Γιαννάκη Ποντικού(προπονητής Καρμιώτισσας)

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη σημερινή(24/4) βαριά ήττα από την Πάφο με 6-0, ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Γιαννάκης Ποντικός.

“Σήμερα είναι ένα βαρύ σκορ. Άσχημο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Πάφο. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και όχι του Β’ γκρουπ. Δεν έχω σταθεί ποτέ μου στις απουσίες αλλά όταν παίζεις μια ομάδα σαν την Πάφο είναι δύσκολο. Ήρθε η αποβολή του Καψού. Ήταν καθοριστικό το σημείο. Να παίζεις με την Πάφο με 10 παίκτες είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το σκορ ξέφυγε. Θα δώσουμε ευκαιρία και σε άλλα παιδιά. Δυστυχώς η αποβολή μας άλλαξε το πλάνο. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο.

“Θα δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά, στις προπονήσεις λόγω των γηπέδων κάνουμε μόνο πρωινές δεν κάνουμε απογευματινές. Έχουμε ποδοσφαιριστές – μαθητές που απουσιάζουν. Τώρα με τα νέα μέτρα θα τους δούμε. Θα τους δώσουμε ευκαιρίες. Είναι μεγάλη υπόθεση για έναν μαθητή να πάρει εμπειρίες.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy