Βαριά ήττα για Καρμιώτισσα

Καρμιώτισσα - Πάφος 0-6

Την ήττα με 6-0 δέχθηκε η Καρμιώτισσα, που ξεκίνησε τον αγώνα της κόντρα στην Πάφο σήμερα(24/4) με αρκετούς νεαρούς στην ενδεκάδα της. Στις δυσκολίες του αγώνα προστέθηκε και η αποβολή του νεαρού αμυντικού της ομάδας των Πολεμιδιών, Χάρη Καψού που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο “Στέλιος Κυριακίδης” κύλησε με την Πάφο να είναι καλύτερη από την Καρμιώτισσα και να προηγείται με 2-0 με γκολ που σημείωσαν οι Πάντσεον και Μέρφι. Το έργο της Καρμιώτισσας ήταν δύσκολο αφού δεν έδειχνε να μπορεί να αντιδράσει μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε, ενώ στο 30΄μετά από υπόδειξη και του VAR ο νεαρός αμυντικός της Καρμιώτισσας, Χάρης Καψός δέχθηκε την κόκκινή κάρτα καθώς ο διαιτητής που πρώτα τον κιτρίνισε στη συνέχεια έκρινε ότι ήταν τελευταίος παίκτης και ανέτρεψε τον Μέρφι.

Στην επανάληψη η Πάφος συνέχισε να πιέζει και πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Μπεριγκό στο 53΄και με το Μέρφι να διπλασιάζει τα τέρματα του στο 67΄. Στο 73΄ήταν η σειρά του Τόρες να σκοράρει και να κάνει το 5-0, με τους ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας απλά να περιμένουν πότε θα λήξει ο αγώνας. Ο Τόρες σκόραρε ξανά στο 78΄ με το δεύτερο του προσωπικό γκολ και έκανε το 6-0! Οι ποδοσφαιριστές περίμεναν τη λήξη του αγώνα που ήρθε βρίσκοντας την Πάφο νικήτρια με 6-0!

 

Κίτρινες: Χατζηβασίλης / Πάνιτς

Κόκκινες: Καψός

Καρμιώτισσα Κίττος, Ρόμο, Σάσι Ι (Ντουάρτε 46′), Χριστοφή (Μπουμπακαρί 62′), Πέρεζ, Σάββα, (Κωμοδίκης 46′) Χατζηβασίλης (Χέρτσκοβιτς 62′), Χρίστου, Καψός, Ρέινολντς και Νεοφύτου.

Πάφος Ρούτκο, Σαίθ, Κβίντα, Μπεριγκό (Τόρες 60′), Μέρφι, Φουρ, Αουρέλιο (Βαλεριάνος 60′), Αραγιούρι (Αντωνίου 46′), Καμπράλ, Πάνιτς(71΄Σπόντας) και Πάντσεον (Κουζίκ 60′)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy