Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας καθαίρεσε τον Ράιαν Γκιγκς απ’ το “τιμόνι” της Εθνικής

Κατηγορείται για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών ο Ράιαν Γκιγκς

Λίγο μετά την επισημοποίηση της καταγγελίας της Εισαγγελίας του Κρόουν κατά του Ράιαν Γκιγκς, με δύο κατηγορίες επίθεσης σε βάρος γυναικών, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας, αποφάσισε να καθαιρέσει τον παλιό μεγάλο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ’ τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας, προχωρώντας στα τελικά του Euro 2020 με τον Ρόμπερτ Πέιτζ στο «τιμόνι» της.

Αναλυτικά: 

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας ενημερώθηκε για τις καταγγελίες που απηύθυνε η Εισαγγελική υπηρεσία του Κρόουν κατά του προπονητή της Εθνικής ομάδας Ράιαν Γκιγκς.

Μέχρι να διαλευκανθεί με μία επίσημη απόφαση η υπόθεση, η ομοσπονδία επιβεβαιώνει ότι ο Ρόμπερτ Πέιτζ θα αναλάβει τον ρόλο του προπονητή στην εθνική ομάδα για την τελική φάση του Euro 2020, έχοντας ως βοηθό τον Άλμπερτ Στούιβενμπεργκ.

Εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να συζητηθεί οι επιδράσεις που θα έχουν αυτές οι εξελίξεις στην ομοσπονδία και την Εθνική Ομάδα. Προς το παρόν δεν θα προβούμε σε κάποιο άλλο σχόλιο», ανέφερε η επίσημη τοποθέτηση της ουαλικής ομοσπονδίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy