Στις 12/5 με ΠΑΟΚ η απονομή στον Ολυμπιακό, 21/8 η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Τι αποφάσισε η λίγκα για απονομή πρωταθλήματος, έναρξη νέας σεζόν, τηλεοπτικά και καθεστώς Β' ομάδων.

Την Τετάρτη 12 Μαϊου, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 9η και πρότελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, θα λάβει η χώρα η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Αυτό αποφάσισε σήμερα η Super League κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., με τον ΠΑΟΚ να εκφράζει από την πλευρά του επιφυλάξεις για πιθανή παρουσία κόσμου.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, είπε ωστόσο, ότι δεν θα υπάρξει καθόλου κόσμος στο γήπεδο, πως θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και πως η απονομή θα είναι μόνο για τους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε πως η έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και με δεδομένο ότι η προεργασία και οι σχετικές μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, οι ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου τη Μ. Τρίτη, προκειμένου να καταλήξουν (αν καταλήξουν) σε ένα πλαίσιο και ακολούθως (αν κυλήσουν όλα προς θετική κατεύθυνση) να εξουσιοδοτήσουν τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Λεωνίδα Μπουτσικάρη να ξεκινήσει συζητήσεις με τη NOVA και την COSMOTE.

Στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. υπήρχε και θέμα σχετικό με την εισαγωγή του θεσμού των Β’ ομάδων των ΠΑΕ, ζήτημα που είχε τεθεί και στο παρελθόν και δεν είχε προχωρήσει. Η λίγκα αποφάσισε να δημιουργήσει μια ομάδα εργασίας ώστε να υπάρξει συγκεκριμένη μελέτη.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy