“Έχασε πάνω από ένα δισ. εξαιτίας του Ανιέλι η Serie A, σκέψεις για μηνύσεις”

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι ενέργειες του Ανιέλι στέρησαν ένα τεράστιο ποσό από τους συλλόγου της Serie A, που ενδέχεται να κινηθούν εναντίον του

Δεν περνά και τις καλύτερές του ημέρες ο Αντρέα Ανιέλι…

Ο ισχυρός άντρας της Γιουβέντους και εν των πρωτεργατών της Ευρωπαϊκής Super League έχει βρεθεί σε άσχημη θέση μετά την κατάρρευση του πρότζεκτ, με τον μέχρι πρότινος φίλο του, Αλεξάντερ Τσέφεριν να τον… κάνει πέρα, την ώρα που πολλοί σύλλογοι της Serie A σκέφτονται να προχωρήσουν σε μηνύσεις!

Βλέπετε, σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, o Ανιέλι είναι μέλος της επιτροπής της εγχώριας λίγκας που εξετάζει τις επενδύσεις που γίνονται στο πρωτάθλημα και προσφάτως είχε κάνει πίσω σε συμφωνία με την CVC Capital Partners, η οποία θα έφερνε έσοδα μέχρι και 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο λόγος που έκανε πίσω; Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εταιρεία ήθελε να μπει ειδική ρήτρα στο deal που θα απέτρεπε τις ομάδες της Serie A να υποστηρίξουν κάποια νέα διοργάνωση που θα αποδυνάμωνε το πρωτάθλημα!

Έτσι, τα έσοδα χάθηκαν, με τη λίγκα να συνεδριάζει σήμερα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy