Τρίτωσε το κακό… νέα ήττα και αποκλεισμός!

ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Μετά την πρώτη ήττα με 4-2 στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, ακολούθησε η ήττα στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα, για να έρθει σήμερα(21/4) στον επαναληπτικό ημιτελικό στο Τσίρειο η ήττα αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό με 1-0 για τους “γαλαζοκίτρινους”. Μια δύσκολη εβδομάδα για την ΑΕΛ που καλείται πλέον να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσει!

Τα είχε όλα το πρώτο ημίχρονο του επαναληπτικού στο Τσίρειο. Η ΑΕΛ μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα αλλά και πάλι στο 11΄δέχθηκε τη ψυχρολουσία που έκανε το έργο της ακόμα πιο δύσκολο. Μετά από παρέμβαση και του VAR ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Τόρες στην περιοχή με τον Σάλι να νικάει τον Βοζίνια και να κάνει το 0-1.

Η ΑΕΛ πλέον έδειχνε επηρεασμένη αφού είχε πλέον να ξεπεράσει ένα “βουνό”, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σάντος στο 32΄. Παρά τα “κτυπήματα” που δέχθηκαν οι “γαλαζοκίτρινοι”, δεν το έβαλαν κάτω και στις καθυστερήσεις του ημίχρονου που ήταν πέντε λεπτά, ο Μαέ έχασε την καταπληκτική ευκαιρία να σκοράρει αφού την κεφαλιά του απέκρουσε εξ επαφής ο Μιχαήλ.

Πολύ δύσκολα τα πράγματα στην ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, που πλέον καλείται να κάνει ένα “θαυμα” στην επανάληψη για να προκριθεί!

Η προσπάθεια που έγινε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στο 2ο ημίχρονο, ήταν από την αρχή τεράστια αφού έπαιζε και με δέκα ποδοσφαιριστές και με το εις βάρος της αποτέλεσμα. Παρά την κατοχή της μπάλας οι προσπάθειες δεν έφεραν κάτι. Ο Ολυμπιακός κρατούσε πολύ καλά στον αγώνα κάτι που αποδεικνύει το ότι μέχρι και το 75ο λεπτό δεν είχαμε φάσεις στην επανάληψη.

Στο τελευταίο 15λεπτο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις όμως δεν τα κατάφερε, ενώ στο 89΄ο Βοζίνια αποσόβησε και δεύτερο γκολ που θα δεχόταν η ομάδα του. Πέντε λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις του αγώνα χωρίς να αλλάξει κάτι με την ΑΕΛ να δέχεται δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0 αυτή τη φορά και μοιραία να έρχεται ο αποκλεισμός στο Κύπελλο!

Κόκκινες: Σάντος(2η κίτρινη)

Κίτρινες: Αβντίγια, Πάντιτς, Γεωργίου, Παπαφώτης, Αντάμοβιτς / Γαρουφαλιάς, Ζαχαρίου

ΑΕΛ (Ντ.Κέρκεζ): Βοζίνια, Τεσέιρα, Πάντιτς, Μεντόγεβιτς, Σάντος, Νταβόρ(61΄Αντάμοβιτς), Ριέρα(61΄Παπαφώτης), Τόρες(72΄Μπάμπιτς), Ντανίλο(72΄Αβντίγια), Γεωργίου(67΄Α.Αβραάμ) και Μαέ

Ολυμπιακός (Τσ.Γιανέφσκι): Μιχαήλ, Ψάλτης, Σαμπίνια(52΄Στ. Ανδρέου), Σάλι, Γαρουφαλιάς, Μαντζης(72΄Μανρίκε), Σαντάνα(72΄Χαραλάμπους), Σωτηρίου, Νάνι, Κυριάκου και Χάνι(58΄Ζαχαρίου).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy