Επίσημο: Αποχώρησε από το European Super League η Μάντσεστερ Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως δεν θα συμμετάσχει στo European Super League

Το ντόμινο διάλυσης της European Super League ξεκινά από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι Πολίτες έγιναν οι πρώτοι που προαναγγέλλουν κι επίσημα την αποχώρησή τους από τη νέα κλειστή Λίγκα, λίγα μόνο 24ωρα μετά τη σύστασή της από τους 12 συλλόγους.

«Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαιώνει πως έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποχωρήσει από το European Super League», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Άμεση και η… αντίδραση του Ραχίμ Στέρλινγκ αφού έκανε ποστάρισμα δευτερόλεπτα μετά που έγραψε ένα λιτό αλλά άκρως κατανοητό τιτίβισμα «Εντάξει, αντίο».

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, καλωσόρισε πίσω τους Σίτιζενς στην οικογένεια της UEFA:

«Καλωσορίζω τη Σίτι πίσω στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια. Όπως είπα και στη συνεδρίαση της UEFA, θέλει κουράγιο να παραδεχτεί κάποιος το λάθος του. Ποτέ, ωστόσο, δεν αμφέβαλα ότι είχαν την ικανότητα και την κοινή λογική να πάρουν αυτήν την απόφαση. Είχαν την ευφυΐα να ακούσουν τις πολλές φωνές – κυρίως των οπαδών τους – οι οποίοι εστίασαν στα ζωτικά συμφέροντα που προσφέρει το τρέχον σύστημα για όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».Η Σίτι είναι ένα πραγματικό ατού για το άθλημα και απολαμβάνω να δουλεύω μαζί τους για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy