Αβραάμ ή κάτι άλλο από Κέρκεζ

Με δεδομένες τις απουσίες του Μηνά Αντωνίου που στάθηκε άτυχος λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και της τιμωρίας λόγω καρτών του Χάρη Κυριάκου, το σενάριο να δούμε τον Ανδρέα Αβραάμ στο αριστερό άκρο της άμυνας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όλα για όλα για την ανατροπή και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα τα παίξει σήμερα(21/4) η ΑΕΛ στον επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για τη μεγάλη ανατροπή του 4-2, που έχασαν οι “γαλαζοκίτρινοι” στον πρώτο ημιτελικό. Με δεδομένες τις απουσίες του Μηνά Αντωνίου που στάθηκε άτυχος λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά και της τιμωρίας λόγω καρτών του Χάρη Κυριάκου, το σενάριο να δούμε τον Ανδρέα Αβραάμ στο αριστερό άκρο της άμυνας συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Σκέψεις υπάρχουν από τον Ντούσαν Κέρκεζ για να δώσει τη λύση ο Άντονι Γεωργίου και να μεταφερθεί εκεί, αφού οι “γαλαζοκίτρινοι” θέλουν να μπουν δυνατά από την αρχή και να κυνηγήσουν τα γκολ της ανατροπής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy