ΠΑΟΚ – 95 χρόνια: Το γιόρτασαν στην Τούμπα και στα Κάστρα(video)

Σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, με επίκεντρο το γήπεδο της Τούμπας και τα Κάστρα της πόλης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γιόρτασαν τα γενέθλια της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 95 χρόνια ζωής και προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό και οι οπαδοί του βρήκαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν έξω από το γήπεδο της Τούμπας και να γιορτάσουν τα γενέθλια σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Αρκετοί φίλοι του «Δικεφάλου» συγκεντρώθηκαν έξω από τη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας, φώναξαν συνθήματα και τραγούδησαν για αγαπημένη τους ομάδας, ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «thes.gr», βρέθηκαν στην περιοχή του Πυροβολείου στα Κάστρα, φωνάζοντας συνθήματα και εκτοξεύοντας πυροτεχνήματα, προκειμένου να τιμήσουν την σημερινή μέρα.

Οι εορταστικές… εκδηλώσεις των φίλων του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και σε άλλα σημεία της Θεσσαλονίκης με κεντρικό σύνθημα: «Χρόνια πολλά Δικέφαλε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy