Έκοψε τον δρόμο της Ρόμα για Ευρώπη και… ανάσανε η Τορίνο!

Η 7η Ρόμα προηγήθηκε με τον Μαγιοράλ μόλις στο 3’ αλλά η Τορίνο έκανε την ανατροπή στην επανάληψη, νίκησε 3-1 και πήγε στο +5 από τον υποβιβασμό.

Σπουδαία νίκη με 3-1 και ανατροπή πέτυχε η Τορίνο, εντός έδρας, επί της Ρόμα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A στο προτελευταίο χρονικά σημερινό παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος.

Κι αυτό γιατί, με το αυτό το «τρίποντο» -δεύτερο σερί- η «γκρανάτα» κατάφερε να κάνει βημα παραμονής στην «μεγάλη» κατηγορία, ούσα στο +5 από την 18η Κάλιαρι και μάλιστα με ματς λιγότερο!

Αντιθέτως, οι «τζιαλορόσι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, μένοντας στο -4 και με έναν αγώνα παραπάνω από την 6η Λάτσιο…

Μάλιστα, η Ρόμα κατάφερε να ξεκινήσει την αναμέτρηση με… γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς ο Μαγιοράλ σκόραρε μόλις στο 3’ μετά από ασίστ του Πέδρο με «τακουνάκι», με το τέρμα να κατοχυρώνεται με την χρήση VAR.

Ωστόσο η Τορίνο έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε αρχικά πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, χάρη στην «συστημένη» σέντρα του Ανσάλντι και την κεφαλιά του Σανάμπρια. Για να έρθει η… ολική επαναφορά, με την προσπάθεια του Ζάζα, στο 71ο λεπτό!

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ντιαβαρά, που μπήκε αλλαγή στο 65’, «κιτρινίστηκε» στο 75’ και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 85’, ενώ ο Ρινκόν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε πανηγυρικό χαρακτήρα πετυχαίνοντας το τελικό 3-1 για την «Τόρο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy