Σερβικά ΜΜΕ: “Υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς”

Τελειωμένη θεωρούν τη συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς τα σερβικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σερβικά ΜΜΕ την τελευταία ώρα και συγκεκριμένα τα «informer.rs» και «alo.rs».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων συναδέλφων, εκπρόσωποι της ΑΕΚ ήταν τις τελευταίες μέρες σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και του Ερυθρού Αστέρα, χωρίς όμως να μπουν σε συγκεκριμένες συζητήσεις, αφού στο κάδρο της «Ένωσης» βρίσκεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρ’ όλα αυτά, τις τελευταίες μέρες στο μυαλό των ιθυνόντων της «Ένωσης» έπαιξε σημαντικό ρόλο η συμπεριφορά του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ προς την ΑΕΚ, όταν ο Ρουμάνος οδηγούσε τον «Δικέφαλο του Βορρά» για μια διετία, με αποτέλεσμα να προκριθεί η περίπτωση του Μιλόγεβιτς.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy