Οπαδοί έστησαν νεκροταφείο έξω από το γήπεδο της αντίπαλης ομάδας! (pic)

Με μακάβριο τρόπο επέλεξαν οι οπαδοί της Ζάαρμπρικεν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει του ντέρμπι με την Καϊζεσλάουτερν, στήνοντας "νεκροταφείο" έξω από το "Fritz-Walter Stadion"!

Εκδηλώσεις μίσους από οπαδούς και προσπάθειες για να δυναμιτιστεί το κλίμα πριν από μία σημαντική αναμέτρηση έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, ανεξαρτήτως χώρας και επιπέδου πρωταθλήματος.

Αυτό που έκαναν οι οπαδοί της Ζάαρμπρικεν, όμως, δύσκολα συναντά προηγούμενο. Οι σκληροπυρηνικοί υποστηρικτές της έστησαν νεκροταφείο έξω από το γήπεδο της Καϊζερσλάουτερν, μισητής αντιπάλου του κλαμπ, ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι για την 3η κατηγορία, ντέρμπι στο οποίο η τελευταία «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Με 20 επιγραφές, στις οποίες αναφέρεται το μήνυμα «Θάνατος και Μίσος στην Καϊζερσλάουτερν», ένα πανό στα σίδερα και ένα φέρετρο στη μέση, οι οπαδοί της Ζάαρμπρικεν διαμόρφωσαν το πιο μακάβριο σκηνικό έξω από το «Fritz-Walter-Stadion», προκαλώντας την κινητοποίηση της διοίκησης, η οποία καταδίκασε δημόσια το γεγονός και ενημέρωσε πως βρίσκεται σε επαφές με τις Αρχές.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Bild, η αστυνομία του Καϊζεσλάουτερν δεν πρόκειται να ερευνήσει το συμβάν, καθώς όσο μακάβριο κι αν ήταν, «δεν είναι συναφές με εγκληματική ενέργεια».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy