Η Λιόν είναι… οφσάιντ

Η Λιόν είναι ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους στην Ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα στα χρόνια πριν από την καθολική κυριαρχία της Παρί Σεν Ζερμέν, όταν κατακτούσε διαδοχικά πρωταθλήματα.

Εφέτος και μετά από αρκετά χρόνια, η… πρωτοκαθεδρία της Παρί ΣΖ αμφισβητείται κυρίως από τη Λιλ και δευτερευόντως από τους «Λιονέ», που βρίσκονται πέντε βαθμούς μακριά από τους επικεφαλής «Λιλουά» και δύο από τους «πρωτεουσιάνους», έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσιά έχουν ένα αρνητικό ρεκόρ, που δεν αποκλείεται εντέλει να τους στερήσει και την κατάκτηση του τίτλου, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχουν… συλληφθεί 34 (!) φορές σε θέση οφσάιντ. Πρόκειται για ένα στατιστικό στοιχείο, που αφ΄ ενός αποδεικνύει την επιθετικότητα της Λιόν και αφ΄ ετέρου την… βιασύνη ή/και την έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy