Βραχίμης: “Μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε από το στοίχημα, οι εταιρείες στοιχημάτων είναι κερδισμένες από την Καρμιώτισσα”

Ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Δημήτρης Βραχίμης, μίλησε σήμερα(14/4) στον Super Sport FM 104.0 για την ήττα από τον Εθνικό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη χθεσινή απόφαση της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων να ζητήσει από τις στοιχηματικές εταιρείες, να σταματήσουν την παροχή στοιχημάτων του παιχνιδιού Καρμιώτισσα-Εθνικός.

Τι ανέφερε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα:

“Μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε από το στοίχημα.  Ενημερώνομαι τις τελευταίες εβδομάδες ότι υπάρχει έντονη στοιχηματική δραστηριότητα σε παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον μας. Το άκουσα αυτό και με την ΕΝΠ. Φανήκαμε τυχεροί που κερδίσαμε, το ίδιο άκουσα και με τον Ερμή και ήρθαμε ισοπαλία, εχθές δεν ξέρω τι έγινε. Επειδή στην Κύπρο ζούμε μάλλον. Ο κόσμος του στοιχήματος τι θα έπαιζε χθες; Όταν κερδίζαμε δεν γινόταν θέμα, εχτές που είχαμε πέντε βασικές απουσίες γιατί έγινε θέμα; Ένας άνθρωπος που ασχολείται με το στοίχημα τι θα έπαιζε; Τον Εθνικό να κερδίσει!
Το παιχνίδι ήταν σε μια λεπτή κλωστή. Μπορούσαμε να κερδίσουμε εάν κάποια πράγματα γίνονταν σωστά και δεν μιλώ για την ομάδα μου. Επειδή λένε ότι έχουμε ήδη πέσει όλος ο κόσμος παίζει στοίχημα εναντίον μας. Για αυτό υπάρχουν υποψίες επειδή ο κόσμος στοιχηματίζει εναντίον μας. Όταν η ομάδα μας αγωνίστηκε π.χ. με την ΕΝΠ αν μας κέρδιζε δηλαδή θα ερχόταν κόκκινος φάκελος; Και με τον Απόλλωνα και με την ΑΕΛ γινόταν αυτό το πράγμα.
Ίσως επειδή υπάρχουν και προηγούμενα, σου λένε επειδή θα πάμε Β’ Κατηγορία αυτοί κάτι θα κάνουν; Αν έγινε κάτι το γήπεδο εγώ δεν το γνωρίζω, αν κάποιοι άλλοι ξέρουν κάτι περισσότερο να το πουν. Καλά έκανε η Αρχή Στοιχημάτων, για να μη δημιουργούνται σκιές για την ομάδα μας. Οι εταιρείες στοιχημάτων, από ότι ακούμε αριστερά και δεξιά από κουβέντες του καφενέ, είναι κερδισμένες από την Καρμιώτισσα. Κερδίσαμε παιχνίδια που πολλοί είχαν δεδομένο ότι θα χάναμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy