Αύριο(14/4) οι δύο πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Coca – Cola

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση τους στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola και την Τετάρτη (14 Απριλίου), θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου τους στόχου.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου, αποτελεί για τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες τη μοναδική διέξοδο για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στους ημιτελικούς. Μόνο η ΑΕΛ από τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά έχει εξασφαλισμένη Ευρωπαϊκή συμμετοχή, ανεξάρτητα από την πορεία της στο Κύπελλο, σε αντίθεση με την  Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό που για να παίξουν στην Ευρώπη, πρέπει να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Την πρόκριση τους στον τελικό διεκδικούν η Ανόρθωση με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την ΑΕΛ. Πρώτος χρονικά ημιτελικός, αυτός που θα γίνει στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στις 17:00 με την Ανόρθωση να υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ (cablenet).

Στις 19:30 στο Μακάρειο Στάδιο, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΛ (Cytavision).

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης:

Τετάρτη 14 Απριλίου
17:00 Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ
19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΛ

Τετάρτη 21 Απριλίου
18:00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός
20:00 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy