Ο 11χρονος που έγραψε ιστορία

Στην ιστορία των βιβλίων του ποδοσφαίρου έγραψε το όνομά του ο Ερικ Μαρσάλ, δημιουργώντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αφού σε ηλικία μόλις 11 ετών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο πρωτάθλημα ανδρών

Στην ιστορία των βιβλίων του ποδοσφαίρου έγραψε το όνομά του ο Ερικ Μαρσάλ, δημιουργώντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αφού σε ηλικία μόλις 11 ετών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έκανε ντεμπούτο σε επίσημο πρωτάθλημα ανδρών. Αφήνοντας πίσω του τον προπονητή του, Μαουρίσιο Μπαλδιβιέσο, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά, όταν ήταν 12 ετών.

Ο νεαρός Μαρσάλ, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, έχοντας ξεκινήσει να προπονείται σε ηλικία 10 ετών, ένα χρόνο αργότερα, το 2021 έκανε το ντεμπούτο του, με την ομάδα του, Γκαρού απέναντι στη Χαϊφία, για την 4η κατηγορία της Λιβερίας.

«Το θαύμα έπαιξε 80 λεπτά στον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος στην 4η κατηγορία της Λιβερίας. Κερδίσαμε 4-1 εναντίον της Χαϊφία. Είμαστε τόσο ευλογημένοι που έχουμε τον Ερικ, ως ομάδα και χώρα. Προσευχόμαστε να φέρει το απαιτούμενο επίπεδο χαράς στους λάτρεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου», έγραψε η Γκαρού στο λογαριασμό της στο twitter.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy