Survivor 4: Η ανακοίνωση της Προοδευτικής για τον Σάκη Κατσούλη και την συμμετοχή του στο παιχνίδι

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σχετικά με το αν ο Σάκης Κατσούλης θα αποχωρήσει από το Survivor 4 λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, την Προοδευτική.

Ο Σάκης Κατσούλης αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου, αν όχι το μεγαλύτερο και όχι άδικα. Πλέον με την αλλαγή της ομάδας έχει βγει μπροστά στους κόκκινους, μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο και δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από τον…. χωρισμό του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μπορεί όμως αυτό να επηρεαστεί από πράγματα που έχει αφήσει πίσω του στην Ελλάδα;

΄Όπως όλα δείχνουν, και σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Προοδευτικής, ο Σάκης Κατσούλης θα παραμείνει στο Survivor 4, μέχρι να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από την κρίση του κοινού.

 

Σάκης Κατσούλης Προοδευτική

Η επίσημη ανακοίνωση της Προοδευτικής:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.της Προοδευτικής διαψεύδει επίσημα τη δημοσίευση της σελίδας True.gr σχετικά με την επιστροφή του Σάκη Κατσουλη από το survivor για λογ/στο της ομάδας μας. Η μόνη έγκυρη πηγή για την οποία δημοσίευση είναι η ομάδα μας.Ο Σάκης Κάτσουλης έχει λάβει άδεια από τον Πρόεδρο της ομάδας μας για τη συμμετοχή του στο εν λόγω παιχνίδι.

Εκ της διοίκησης».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy