Έλεγχος δανεικών Καρμιώτισσας

Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς τόσο τα Σάββατα αλλά και τις Τετάρτες πλέον έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με τελευταία την 28η αγωνιστική πάμε να δούμε τι έκαναν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας που αγωνίζονται ως δανεικοί τόσο στην 27η, όσο και στην 26η αγωνιστική.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Θεόδωρος Ανδρονίκου και Ιωάννης Πιερή στον Κούρη Ερήμης και o Κλεάνθης Πιερή στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

 

Θεόδωρος Ανδρονίκου(Κούρης Ερήμης): Για την 26η αγωνιστική ξεκίνησε ως βασικός κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας(3-0) εντός έδρας και έγινε αλλαγή στο 81ο λεπτό. Για την 27η αγωνιστική κόντρα στον ΕΝΥ(0-1) εκτός έδρας δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ για την 28η αγωνιστική κόντρα στον Άρη(0-1) εντός έδρας, ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 72΄.

Ιωάννης Πιερή(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός και στις τρεις αγωνιστικές, 26η με Αναγέννηση Δερύνειας(3-0) εντός έδρας, για την 27η με ΕΝΥ(0-1) εκτός έδρας και την 27η με Άρη(0-1) εντός έδρας.

Κλεάνθης Πιερή(ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα): Για την 26η αγωνιστική μπήκε ως αλλαγή στο 58΄κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου(2-1) εκτός έδρας, για την 27η ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 62΄κόντρα στον Κούρη Ερήμης(0-1) εντός έδρας, ενώ για την 28η αγωνιστική δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στην ΑΕΖ Ζακακίου(2-0) εκτός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy