Αρσένιος Δημητρίου, ο νεαρός που έγινε συμπαίκτης με τον Τζιμπρίλ Σισσέ και ζει το όνειρο του στην Αμερική

Ο 19χρονος Κύπριος νεαρός Αρσένιος Δημητρίου, διαπρέπει στην Αμερική εκεί όπου συνδυάζει τις σπουδές του με αυτό που αγαπά, το ποδόσφαιρο.

572

Ο 19χρονος Κύπριος νεαρός Αρσένιος Δημητρίου, διαπρέπει στην Αμερική εκεί όπου συνδυάζει τις σπουδές του με αυτό που αγαπά, το ποδόσφαιρο.

Ο Αρσένιος Δημητρίου ξεκίνησε την καριέρα του στην ιδιωτική Ακαδημία Champions, για να συνεχίσει στην ομάδα Κ15 του Ατρόμητου Αθηνών. Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία να μάθει ποδοσφαιρικά μυστικά αλλά και να γίνει διεθνής με της ομάδες Παίδων Κ15 και Κ17 της Κύπρου. Από τον Ατρόμητο επέστρεψε στην Κύπρο και στην ομάδα Νέων του ΑΠΟΕΛ, για να φύγει τον περασμένο Αύγουστο και να βρεθεί στην Αμερική για σπουδές συνδυάζοντας τις με ποδόσφαιρο

Για το πρώτο τετράμηνο βρέθηκε στο Viterbo university sto Wisconsie, όπου αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια σκοράροντας πέντε γκολ και βοηθώντας την ομάδα του πανεπιστήμιου να κατακτήσει για πρώτη φορά τη 2η θέση στην κανονική περίοδο. Λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων του τον Ιανουάριο δέχθηκε πρόταση από το πανεπιστήμιο της Luisiana, LSUS για να συνεχίσει εκεί τις σπουδές του, παίζοντας ποδόσφαιρο σε υψηλότερο επίπεδο.

Αγωνίστηκε και πάλι σε όλους τους αγώνες και κατάφερε με την ομάδα του να προκριθούν στο Final four της περιφέρειας χάνοντας στον τελικό με 1-0. Ο Αρσένιος επιλέχθηκε στην καλύτερη εντεκάδα του τουρνουά ως καλύτερος αμυντικός χαφ, ενώ ήταν και στην καλύτερη εντεκάδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πλέον ετοιμάζεται να ζήσει ένα μεγάλο του όνειρο καθώς έχει δεχθεί πρόταση και ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στην πόλη του Σικάγου και στην ομάδα του Παναθηναϊκού Σικάγου που αγωνίζεται στο National Premier Soccer League της Αμερικής για την περίοδο Μάϊου μέχρι Αύγουστο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα είναι πλέον συμπαίκτης με τεράστιο Τζιμπρίλ Σισσέ, ενώ θα είναι πιο κοντά στο όνειρο του, αφού συμμετέχοντας στο NPSL Αμερικής θα βρίσκεται, αφού τα πάει καλά να μεταπηδήσει στο πρωτάθλημα του MLS, την επαγγελματική κατηγορίας της Αμερικής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy