Μόνο ο Γκεριέ… οι άλλοι;

Από τις τέσσερις μεταγραφές Ιανουαρίου μόνο ο Γκεριέ έχει βοηθήσει... μέχρι στιγμής

Είναι “ηλίου φαεινότερον” πως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από αυτούς που ήρθαν κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και έχει προσφέρει μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα, είναι ο Γκεριέ, σε σχέση με τους Παπουνασβίλι, Μπίσεσβαρ και Μαλεκκίδη.

Και δια του λόγου του αληθές ο Αϊτινος αριστερός μπακ πέτυχε μέχρι τώρα τρία κρίσιμα γκολ, άνοιξε το σκορ στην νίκη (2-1) κόντρα στην Ε.Ν.Π (στο Τσίρειο), άνοιξε το σκορ στην νίκη (2-0) κόντρα στον Ολυμπιακό και πέτυχε το γκολ στην χθεσινή (10/4) εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ανόρθωση. Πέραν των γκολ, ο Γκεριέρ στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει προσφέρει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά στο παιχνίδι του Απόλλωνα, βοηθώντας στα μέγιστα.

Από εκεί και πέρα ο Παπουνασβίλι, δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Πετράκη, στα λίγα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έχει δείξει πως μπορεί να δώσει λύσεις. Στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση ο προπονητής των “γαλάζιων” το άφησε εκτός για λόγους τακτικής.

Από αυτόν που περίμεναν πάρα πολλά, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει προσφέρει είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Όταν πάρθηκε η απόφαση να έρθει ο “Μπίσε”, στο Απόλλωνα περίμεναν πως στο πρόσωπο του έχουν βρει τον ηγέτη όπου θα οδηγήσει την ομάδα στον τίτλο. Αν και αγωνίζεται βασικός σε όλα τα παιχνίδια κινείται στην μετριότητα.

Και τέλος όσον αφορά το Γιώργο Μαλεκκίδη δεν μπορείς να πεις και πολλά, αφού δεν έχει χρησιμοποιηθεί όσο αναμενόταν από τον Γιάννη Πετράκη, ενώ θα μπορούσε να δώσει αρκετές βοήθειες.

Ο Απόλλωνας για να καταφέρει να φτάσει στο στόχο του Πρωταθλήματος πρέπει ο κυρ Γιάννης να αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν στροφές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy