Με Τεισέιρα και Πσισιέ κεντρικό αμυντικό δίδυμο

Το πιθανό πλάνο Ντούσαν Κέρκεζ για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΛ πλέον έφτασε η ώρα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, με μοναδικό στόχο η ομάδα να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των υπολοίπων.

Η ΑΕΚ μετά και τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, δεν είναι αδιάφορη βαθμολογικά καθώς πλέον στοχεύει την τέταρτη θέση στη βαθμολογία, κάτι που ίσως της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά την ανακοίνωση της χθεσινής(10/4) αποστολής και με την απουσία των τριών κεντρικών αμυντικών του, Μπουνόζα, Κέρκεζ και Πάντις, δεν έχει άλλη επιλογή από το να ξεκινήσει με Τεισέιρα και Πσισιέ ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τερματοφύλακας ποιος άλλος, ο Βοζίνια, ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Σάντος και δεξιά ο Μηνάς Αντωνίου.

Ο Μεντόγιεβιτς επιστρέφει από την τιμωρία του και θα πάρει θέση στο χώρο του κέντρου μαζί με τον Νταβόρ και πιο μπροστά τους ο Ριέρα θα προτιμηθεί αντί Ντανίλο. Στα δεξιά της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τόρες, ενώ στα αριστερά ο Γεωργίου με Ντανίλο έχουν τις πιθανότητες να πάρουν τη θέση. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μαέ.

Μια νίκη στον σημερινό(11/4) θα φέρει πολλά πλεονεκτήματα στο “γαλαζοκίτρινο” οικοδόμημα…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy