Με “συνταγή” Ομόνοιας και βλέπουμε…

Το πλάνο του Πετράκη για τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση

Τη μεγάλη σημασίας νίκη κόντρα στην Ομόνοια θέλει να “εξαργυρώσει” σήμερα(10/4) στο Τσίρειο ο Απόλλωνας, που υποδέχεται την Ανόρθωση στις 19:30.

Η νίκη για τους “γαλάζιους” κρίνεται επιτακτική ανάγκη και όλοι στην ομάδα θα δώσουν τα πάντα για τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν σε θέση ισχύος μέχρι τα παιχνίδια των συνδιεκδικητών του τίτλου. Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκης έχει κατασταλάξει στο πλάνο ενόψει του αγώνα και δεν θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στην Ομόνοια.

Ο Γιοβάνοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία, με την τετράδα της άμυνας να είναι από αριστερά προς δεξιά οι Γκεριέρ, Ρομπέρζ, Γιούστε και Πέδρο. Στο χώρο του κέντρου η δυάδα Χάμπος και Ντένιτς τα πήγαν περίφημα και δεν αλλάζουν, με τον Μπίσεσβαρ να βρίσκεται πιο μπροστά τους. Η τριάδα της επιθετικής γραμμής θα είναι οι Πίττας αριστερά, Γιαννιώτας δεξιά και ο Νταμπό στην κορυφή.

Αλλαγές στο βασικό σχήμα δεν θα υπάρξουν, όμως στον πάγκο θα υπάρχουν οι επιλογές που μπορούν να δώσουν λύσεις αν κάτι “στραβώσει”, όπως είχαμε άλλωστε και στον αγώνα με την Ομόνοια

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy