Άνοιξε η πύλη εμβολιασμού για τα άτομα 57 και 58 ετών

Άνοιξε η πύλη εμβολιασμού για διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό κατά της COVID-19 για τα άτομα ηλικίας 57 και 58 ετών. Η Πύλη άνοιξε σήμερα Σάββατο, 10 Απριλίου, στις 8 το πρωί και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 8 το βράδυ.Για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (59 ετών και άνω) η Πύλη Εμβολιασμού δεν θα είναι διαθέσιμη στην παρούσα φάση.

Θα διατεθούν 15,000 ραντεβού για εμβολιασμό στα Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούν παγκύπρια. Η πιο πάνω αλλαγή στον προγραμματισμό γίνεται με στόχο να συνεχιστεί η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού και λόγω της μη επίλυσης προς το παρόν των τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στην Πύλη Εμβολιασμού. Σημειώνεται δε πως στο εξής και μέχρι να επιλυθούν τα τεχνικά ζητήματα από το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, η διάθεση των ραντεβού θα γίνεται μόνο για νέες ηλικιακές ομάδες που θα ανακοινώνονται εκ των προτέρων.

Στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι η επαναφορά το συντομότερο δυνατό της προηγούμενης διαδικασίας, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα και στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν προβεί σε προγραμματισμό του εμβολιασμού τους, να το πράξουν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy