Ποινή φυλάκισης 18 μηνών σε 62χρονο για θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 62χρονο, σε σχέση με το θανατηφόρο τροχαίο της 11ης  Ιανουαρίου 2019, στη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, με θύμα τον 36χρονο Αντώνη Δημητρίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο, το πρώτο που καταγράφηκε μέσα στο 2019, σημειώθηκε όταν ο 62χρονος, που οδηγούσε με βόρεια κατεύθυνση, επιχείρησε παράνομη στροφή προς την οδό Χρίστου Εργατούδη, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του 36χρονου.

Ο 36χρονος, που ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο και βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η μοτοσικλέτα του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Μετά από δικαστική διαδικασία, κατά την οποίαν ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης οδήγησης, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού του επέβαλε σήμερα ποινή άμεσης φυλάκισης, για περίοδο 18 μηνών.

Ο θάνατος του άτυχου 36χρονου, έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του έργου για δημιουργία κτιστής διαχωριστικής νησίδας στη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, το οποίο εκκρεμούσε για χρόνια και ολοκληρώθηκε πέρσι το φθινόπωρο.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy