Άντριτς Νεοφύτου: “Βλέπω την Ανόρθωση να πηγαίνει στον τελικό και να κερδίζει το κύπελλο”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε σήμερα(8/4) ο ποδοσφαιριστής Άντριτς Νεοφύτου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Καρμιώτισσα από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Περάσαμε αρκετές δυσκολίες με τον κορωνοϊο αλλά ευτυχώς μέχρι χτες επέστρεψαν όλοι παίκτες. Πλέον ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Ο Εθνικός είναι ανεβασμένος αλλά εμείς πηγαίνουμε σοβαρά για να χτυπούμε κάθε παιχνίδι».

Για τη φετινή του παρουσία: «Κάνω μια αρκετά καλή σεζόν όμως θεωρώ ότι ήμουν άτυχος γιατί είχα δυο τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω».

Για το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ανόρθωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που με εμπιστεύτηκαν. Σίγουρα το να παίρνεις μεταγραφή στην Ανόρθωση, έχεις το κίνητρο να δουλέψεις πιο σκληρά. Έχω σαν στόχο να κερδίσω μια θέση στην ομάδα του χρόνου με σκληρή δουλειά στην προετοιμασία».

Για το τι μπορεί να πετύχει η Ανόρθωση στο κύπελλο: «Βλέπω την Ανόρθωση να πηγαίνει στον τελικό και να κερδίζει το κύπελλο».

*Φωτογραφία αρχείου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy