Πετυχημένη η σεζόν, σφραγίστηκε η παραμονή για Lemesos Volleyball(pics)

Με επίσημη της ανακοίνωση η Πετοσφαιρική ομάδα της Lemesos Volleyball, ανακοίνωσε με περηφάνια την παραμονή της στην Α΄κατηγορία του πρωταθλήματος, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν σ΄αυτό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα ήταν νεοφώτιστη και κατάφερε με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα να πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση:

Την Τρίτη (6/04/2021) η Lemesos Volleyball σε ένα όμορφο αγώνα με το UCLan ΘΟΙ Αυγόρου στο Λύκειο Πολεμιδιών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 και σφράγισε την παραμονή της στην Α’ κατηγορία.
Η συλλογική δουλειά της Ομάδας και των προπονητών μας έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θερμά συγχαρητήρια δίνουμε σε όλες τις αθλήτριες για το αγωνιστικό πάθος και το ήθος που έδειξαν σε όλη τη σεζόν.
Συγχαίρουμε επίσης τους προπονητές μας Αντρέα Σπύρου και Τόνυ Λιοτατή, το στατιστικολόγο μας Παναγιώτη Μιχαήλ, τη φυσιοθεραπεύτρια της Ομάδας μας Κατερίνα Τζανουδάκη, το λειτουργό του γηπέδου μας Αντρέα Κόκου και το διατροφολόγο μας Κωνσταντίνο Λάσπο για την εξαίρετη προσφορά τους. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ δίνουμε στους Ορθοπεδικούς της Ομάδας μας Δρ. Κωνσταντίνο Ρούσο και Δρ. Χρήστο Χριστοδούλου. Ευχαριστούμε θερμά το φωτογράφο της Ομάδας μας Ξενοφών Καρακάλο για τις πανέμορφές λήψεις του.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, RCB BANK, UMAR WSR, INVISALIGN, SAFE BULKERS, McDonald’s, SEDANIA ENTERPRISES LTD, WOKNROLL, SOEASY STORES, CAPITAL, ACTION IN SPORTS, ANDYS MOTORS που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν.
Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας, ειδικά στις Ακαδημίες της Ομάδας μας, για να χτίσουμε αθλητές με όραμα και στόχους, νέους ανθρώπους που θα είναι κάθε μέρα πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη ζωή με μάτια ανοιχτά και χαμόγελο.
Εκ μέρους του ΔΣ,
Δρ. Χριστόδουλος Λάσπος

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy