Πιλοτικά με 8.000 θεατές ο τελικός του League Cup

Η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι ο τελικός του Λιγκ Καπ, στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωπες η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ στις 25 Απριλίου στο Γουέμπλεϊ, θα διεξαχθεί παρουσία 8.000 θεατών, ως μέρος πιλοτικών εκδηλώσεων που θα ανοίξουν το δρόμο για την επιστροφή μεγάλων αριθμών φιλάθλων στα γήπεδα. Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 28 Φεβρουαρίου, αλλά η διεξαγωγή του μετατέθηκε κατά δύο μήνες, με την ελπίδα ότι ο αγώνας θα λάμβανε χώρα με παρουσία θεατών στις εξέδρες.

Στις εννέα εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν πιλοτικά με κόσμο, συμπεριλαμβάνονται ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας και ένας ημιτελικός. Από αυτές θα εκτιμηθεί εάν μεγάλες εκδηλώσεις μπορούν να διεξαχθούν σε κλειστό περιβάλλον χωρίς κοινωνική αποστασιοποίηση. Ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στη Λέστερ και τη Σαουθάμπτον θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου παρουσία 4.000 θεατών, ενώ σε 21.000 φιλάθλους θα επιτραπεί η είσοδος στον τελικό της διοργάνωσης στις 15 Μαΐου. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy