Προλαβαίνει το clasico ο Πικέ

Παρών στο clasico της 10ης Απριλίου θα είναι πιθανότατα ο Χεράρδ Πικέ. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα επέστρεψε σήμερα (31/3) στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των «μπλαουγκράνα», τέσσερις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας με τη Σεβίλη (3/3).

Αν και ο Ρόναλντ Κούμαν αναμένεται να τον επανεντάξει σταδιακά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ο έμπειρος σέντερ μπακ ενδέχεται να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο ματς της προσεχούς Δευτέρας (5/4) με τη Βαγιαδολίδ, με στόχο να είναι έτοιμος στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πικέ είχε τραυματιστεί στο γόνατο τον Νοέμβριο, στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, και έμεινε εκτός γηπέδων για περίπου τρεις μήνες. Επανήλθε στα μέσα Φεβρουαρίου και πρόλαβε να αγωνιστεί σε πέντε ματς, πριν τραυματιστεί ξανά στο γόνατο (λιγότερο σοβαρά αυτή τη φορά) στη ρεβάνς των ημιτελικών του Copa del Rey. Εκεί όπου, με το γκολ που πέτυχε στις καθυσττερήσεις του κανονικού αγώνα, συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη ανατροπή της Μπαρτσελόνα, η οποία απέκλεισε τη Σεβίλη στην παράταση (3-0) και εξασφάλισε μία θέση στον τελικό με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy