Ζαγοράκης στους διεθνείς: «Βασική προτεραιότητα η Εθνική»

«Συστήθηκε» στους Έλληνες διεθνείς ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής ομάδας, που βρίσκεται σε ξενοδοχείο ενόψει της αναμέτρησης με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αρχικά, συναντήθηκε με τον προπονητή της ομάδας Τζον Φαν΄τ Σιπ και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, ενώ στη συνέχεια είχε σύντομη συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια, τους περισσότερους από τους παίκτες τους γνωρίζει προσωπικά.

«Η Εθνική ομάδα αποτελεί τη βασική προτεραιότητα της Διοίκησης. Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας, ώστε να συνεισφέρουμε στη λειτουργία της ομάδας μέσα στο καλύτερο δυνατόν περιβάλλον. Το εθνόσημο βρίσκεται παντού και πρέπει να κάνουμε πάντα τους Έλληνες περήφανους και χαρούμενους. Να είστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην αποστολή σας. Είμαστε εδώ όλοι για να υποστηρίξουμε τις προσπάθειές σας. Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα στην Ισπανία και καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Γεωργία», ανέφερε ο πρώην αρχηγός της γαλανόλευκης.

Παράλληλα, Τζον Φαν΄τ Σχιπ και Θοδωρής Ζαγοράκης, συμφώνησαν να συναντηθούν στην Αθήνα μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής. Δηλαδή, την προσεχή εβδομάδα. Με σκοπό να συζητήσουν διεξοδικά για όλα τα θέματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Παράλληλα, συγχαρητήρια επιστολή από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δέχθηκε σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy