“Επιχείρηση” Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι

Eως και 350 εκατομμύρια ευρώ (!) θα μπορούσε να στοιχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι η μεταγραφή του Ελρινγκ Χάαλαντ

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», εάν οι «πολίτες» καταφέτουν να ντύσουν με τη φανέλα τους τον  20χρονο Νορβηγό διεθνή επιθετικό της Ντόρτμουντ, θα μπορούσε να γίνει ο υψηλότερος αμειβόμενος στην ιστορία της Premier League.

Ο μισθός του θα ήταν περίπου 700.000 ευρώ την εβδομάδα, περισσότερα από 33 εκατ. ευρώ τη σεζόν, ενώ με το πενταετές συμβόλαιο που θα υπέγραφε, οι συνολικές αποδοχές του θα έφταναν τα 170 εκατ. ευρώ!

Επίσης η Ντόρτμουντ, σύμφωνα με το ESPN, έχει ορίσει τη τιμή πώλησής του στα 180 εκατομμύρια ευρώ για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να τον αποκτήσει στην επόμενη καλοκαιρινή αγορά.

Φτάνοντας έτσι το εγχείρημα της απόκτησής του, συνολικά στα 350 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής, ο Χάαλαντ έχει σημειώσει 33 γκολ σε 31 παιχνίδια με την Ντόρτμουντ, ενώ έχει και οκτώ ασίστ. Να σημειωθεί ότι με τη Μάντσεστερ Σίτι, είχε αγωνιστεί ο πατέρας του, Αλφ-Ινγκε Ράσνταλ, από το 2000 έως το 2003.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy