Συγκινεί ο Αγουέρο με το «αντίο» του στη Σίτι

Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι θα αποτελέσει στο τέλος της χρονιάς μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στο σύλλογο ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αργεντινός φορ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του συγκινεί και θυμάται το ξεκίνημα το μακρινό 2011.

Το «αντίο» του Αγουέρο

«Όταν ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του, τα συναισθήματα είναι πολλά. Τεράστια αίσθηση ικανοποίησης και περηφάνιας για μένα μετά από 10 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι, κάτι σπάνιο για έναν επαγγελματία αυτές τις ημέρες και σε αυτή την ηλικία.

Ήρθα στην ομάδα την εποχή της ανασυγκρότησης το 2011 και μαζί με την καθοδήγηση των ιδιοκτητών και την βοήθεια αρκετών παικτών, κερδίσαμε μία θέση στους κορυφαίους του κόσμου. Η αποστολή να διατηρήσουν αυτό το κερδισμένο προνόμιο, πέφτει πλέον σε άλλους. Όσο για μένα θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ως το τέλος της χρονιάς για να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους και να φέρω χαρά στους φιλάθλους.

Μετά θα ξεκινήσει μία νέα πρόκληση, είμαι έτοιμος να την αντιμετωπίσω με το ίδιο πάθος και επαγγελματισμό όπως έχω κάνει πάντα στο υψηλότερο επίπεδο».

Advertisement

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy