Το δίλημμα του Μπουφόν

Αφήνει τη Γιουβέντους ο Μπουφόν

Ο Tζιανλουίτζι Μπουφόν είναι έτοιμος το Μάιο, να φύγει -ξανά- από τη Γιουβέντους, αφού αισθάνεται πως έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, όμως δεν έχει αποφασίσει εάν θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο ή θα επιχειρήσει να αγωνιστεί για ένα ακόμα χρόνο, φορώντας τη φανέλα μίας άλλη ομάδας.

Είκοσι χρόνια μετά την άφιξή του στο Τορίνο από την Πάρμα, βιώνει προβληματικές στιγμές, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello sport. «Η λέξη αντίο στροβιλίζεται στο κεφάλι του και δεν είναι μια απλή επιλογή, για κάποιον σαν αυτόν που έχει πλέον γίνει σύμβολο του κόσμου της Γιουβέντους», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, για τον 43χρονο Ιταλό τερματοφύλακα.

Στις 6 Ιουλίου 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με την Παρί ΣΖ για ένα χρόνο και στις 4 Ιουλίου 2019 επέστρεψε στην αγαπημένη του Γιουβέντους, συμφωνώντας επίσης για ένα χρόνο. Στόχος του πάντως τώρα είναι ο τελικός του ιταλικού Κυπέλλου, με την Αταλάντα στις 19 Μαίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy