Σφιντέρσκι: “Αυτό το γκολ θα το θυμάμαι για πάντα”

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έκανε ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα. Έπαιξε με την εθνική Πολωνίας και στο ντεμπούτο του βρήκε δίχτυα! «Περίμενα από παιδί αυτή τη στιγμή», λέει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

 

«Το γκολ που σημείωσα στο ντεμπούτο μου είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός λόγος για να είμαι ευτυχισμένος. Για αυτό δούλεψα από μικρή ηλικία. Χαίρομαι που ήρθε επιτέλους αυτή η στιγμή. Έχω μια ευκαιρία στην εθνική ομάδα, σημείωσα ένα γκολ και αυτό θα με συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου», σημείωσε αρχικά ο Πολωνός.

Αναφορικά με το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα σχολίασε: «Ο προπονητής μου έδωσε μια ευκαιρία, είχα λίγο χρόνο για να δείξω τα στοιχεία μου. Δεν είχα τίποτα να χάσω. Το σκορ ήταν στο 2-0 και ήμασταν συνεχώς στην επίθεση. Ήμουν έτοιμος να πάρω τη μπάλα στα πόδια μου, προσπάθησα να δημιουργήσω κάτι είτε για τον εαυτό μου είτε για τους συμπαίκτες μου».

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι πήρε τη θέση του σπουδαίου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αν και η παρουσία τόσων πολλών σημαντικών επιθετικών φαινόταν πως θα μείωνε τις πιθανότητες για χρόνο συμμετοχής.

«Το στυλ του παιχνιδιού μας και η οργάνωση της ομάδας έπαιξαν σημαντικό ρόλο, με βοήθησαν αρκετά. Πήρα τα πρώτα 30 λεπτά ήταν η ώρα να δείξω τι μπορώ να προσφέρω. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πάρω περισσότερα λεπτά στη συνέχεια», εξήγησε ο 24χρονος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy