Επιστρέφουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι μαθητές

Τo πράσινο φως για την επιστροφή των μαθητών στα δημοτικά της Λεμεσού όσο και των μαθητών των γυμνασίων έδωσαν χθες βράδυ μετά από τηλεδιάσκεψη που είχαν Υπουργός Υγείας και επιδημιολογική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το άνοιγμα των σχολείων ισχύουν δύο σενάρια. Συγκεκριμένα το ένα αφορά την επιστροφή των μαθητών στις 5 Απριλίου και το δεύτερο την επιστροφή τους στις 2 Απριλίου. Σε περίπτωση επιστροφής των μαθητών στις 2 Απριλίου ο Υπουργός θα προβεί σε ανακοίνωση για το άνοιγμα των σχολείων πριν τη λήψη των τελικών αποφάσεων από το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, ώστε οι μαθητές γυμνασίων να προλάβουν να υποβληθούν σε rapid test.

Από τα όσα ειπώθηκαν στη χθεσινοβραδινή τηλεδιάσκεψη αλλάζουν και τα δεδομένα για τα sms. Από τη μία υφίσταται το σενάριο αύξησης σε 3 την ημέρα από την άλλη η πλήρης κατάργηση του sms. Οι επιδημιολόγοι είναι θετικοί και στα δύο, όμως την απόφαση θα λάβει η Κυβέρνηση.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy