Ο Σαουθγκέιτ προτρέπει τους διεθνείς να μιμηθούν τον Τιερί Ανρί

Σαουθγκέιτ...

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, προέτρεψε τους Αγγλους διεθνείς ν΄ ακολουθήσουν το παράδειγμα του Τιερί Ανρί και να… εγκαταλείψουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να μην πέφτουν θύματα διαδικτυακών επιθέσεων, αρνητικής κριτικής και ρατσιστικών σχολίων.

«Μετά από έναν αγώνα κι΄ ενώ μπορεί να είναι ευάλωτοι σε αυτό το σημείο, είναι κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Εάν επρόκειτο να μιλήσετε με όλους τους προπονητές σε όλην την χώρα, μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες τους είναι, ότι μόλις μπουν στ΄ αποδυτήρια, σπεύδουν στα κινητά τηλέφωνά τους, όταν μπορεί να είναι ευάλωτοι σ΄ εκείνο το χρονικό σημείο».

Ο 50χρονος προπονητής, είπε ότι εγκατέλειψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2013, μετά τον διορισμό του ως επικεφαλής της εθνικής Ελπίδων: «Κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων, προσπαθώ να αποσυνδεθώ από όλα τα εξωτερικά μέσα. Βεβαίως,  είναι υπέροχο να συμβαδίζουμε με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Αλλά ο κόσμος, είναι ένα πιο ευτυχισμένο μέρος εάν δεν με αγγίζει αυτή η «αρνητικότητα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy