Ερνάν Κρέσπο: Έκανα πολλά όργια με γυναίκες όταν έπαιζα ποδόσφαιρο

Ο Ερνάν Κρέσπο αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας του ήταν παραγωγικός τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων

Ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι παραδέχθηκε ότι έκανε «πολλά όργια με γυναίκες» κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά λέει ότι όλα άλλαξαν όταν συναντήθηκε με την τρέχουσα σύζυγό του.

Σε μια ζωντανή συνέντευξη στην τηλεόραση της Αργεντινής, αποκάλυψε: «Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ήμουν διάσημος και νέος, έκανα τα πάντα, δοκίμαζα. Εντάξει, όχι και τα πάντα. Εκμεταλλεύεσαι ό,τι μπορείς. Δεν έχασα τίποτα.»

Ο 45χρονος Κρέσπο ρωτήθηκε για το αν υπήρχαν περισσότερες γυναίκες ή άνδρες που εμπλέκονταν στις σεξουαλικές του συνεδρίες. «Οι γυναίκες ήταν πάντα περισσότερες», απάντησε.

Ο περιπετειώδης Κρέσπο παρέμενε εργένης στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Στην πραγματικότητα, μόνο αφού εντάχθηκε στην Ίντερ το 2002, συνάντησε τη σύζυγό του Αλέσια Ρόσι Άντρα. Τότε, έγινε πιο «ήσυχος».

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο σάιτ Esporte, ο Κρέσπο πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι όταν γνώρισα για πρώτη φορά τη σύζυγό μου, σταμάτησα. Έκανα το ντεμπούτο μου στο ποδόσφαιρο στην ηλικία 18 ετών, γνώρισα τη γυναίκα μου στις 27 και ποτέ δεν εμφανίστηκα με μια κοπέλα στο σπίτι μέχρι να γνωρίσω τη γυναίκα μου, οπότε ήμουν πάντα single μέχρι εκείνη την ηλικία.»

«Σήμερα δεν μου λείπει και είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω και την οικογένειά μου.» Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και απέκτησε δύο κόρες: τη Νικόλ και τη Σοφία.

Ο Αργεντινός αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2012, μετά από θητείες στην Πάρμα, το Λάτσιο, την Ίντερ, την Τσέλσι και τη Μίλαν. Σημείωσε περισσότερα από 300 γκολ στην 19χρονη καριέρα του.

Πλέον, είναι προπονητής στη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο.

Το δημοσίευμα της The Sun.

reader.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy