Απόλλων: Έτσι γίνεται πρωταθλητής

Ο Απόλλων πρέπει να κερδίσει την Ομόνοια και να εκμεταλλευτεί το Τσίρειο

Η φετινή χρονιά για τον Απόλλων ξεκίνησε με μοναδικό στόχο και σκοπό η ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Ο τίτλος περνάει από το Τσίρειο…

Οι “γαλάζιοι” αυτή την στιγμή βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 62 βαθμούς, όσους και η ΑΕΛ, και τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια (66β) την οποία θα αντιμετωπίσουν την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος στο Τσίρειο (5/4), σε έναν αγώνα δίχως αύριο για την ομάδα του Mr. Gianni.

Αν χάσει, χάνεται, αν κερδίσει, ξεκινά την αντεπίθεση…

Αρχής γενομένης λοιπόν από τον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια ο Απόλλωνας έχει την ευκαιρία να αρχίσει την δική του αντεπίθεση, αφού με νίκη θα αυξήσει τις πιθανότητες του, δεδομένου του γεγονότος πως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στο 2ο γύρο των πλέι-οφ θα τα δώσει στο Τσίρειο, πλην το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής όπου θα ταξιδέψει στην Λευκωσία να αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

Πλέον η νίκη κόντρα στους “πρασίνους” είναι μονόδρομος, ενώ αν εκμεταλλευτεί την έδρα του στο έπακρο στα επόμενα παιχνίδια και με οδηγό την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος (58 γκολ), συμπεριλαμβανομένου ότι η ομάδα φέτος διαθέτει ίσως το καλύτερο ρόστερ, ο Απόλλωνας μπορεί να είναι ο φετινός πρωταθλητής.

Με βάση όλα τα πιο πάνω δεδομένα είναι ξεκάθαρο πως ο φετινός τίτλος περνάει από το Τσίρειο, εκεί που ο Απόλλωνας καλείται να δώσει όλες τις “μάχες” μέχρι τέλους…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy