Ο Ζαμπά πέρασε τις εξετάσεις και συμφώνησε με τη Βάσκο ντα Γκάμα

Ο Λέο Ζαμπά, σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή της Βάσκο ντα Γκάμα.

Όπως αναφέρει η «globoesporte» ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της Βάσκο, αποτελώντας έτσι την τέταρτη μεταγραφική της κίνηση ενόψει της νέας σεζόν η οποία θα την βρει στη δεύτερη κατηγορία.

Το πλαίσιο του δανεισμού, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στα ρεπορτάζ των βραζιλιάνικων Μέσων, θέλει τον ΠΑΟΚ να καταβάλει το μεγαλύτερο μέρος της ετήσιας αποζημίωσης του Λέο Ζαμπά, η συμμετοχή της Βάσκο θα είναι πολύ μικρή, ενώ το συμβόλαιό του δύναται να τερματιστεί στο τέλος Ιουνίου, εάν ο Ζαμπά δεν αγωνιστεί σε έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

Παράλληλα, υπάρχει και ρήτρα εφόσον ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συνεχίσει στην ομάδα από το Μάρτιο του 2022 και μετά, καθώς το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy