Ν. Κωστενόγλου: “Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν την έντονη επιθυμία τους για επιτυχίες με την Εθνική”

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με τη Σλοβακία εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου. 

“Παίζαμε με ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο. Όμως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί είδα αυτό που προανάφερε την παραμονή του αγώνα στις δηλώσεις μου, ότι δηλαδή οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έχουν μεγάλη επιθυμία και δίψα για διακρίσεις με την Εθνική. Η Σλοβακία είναι μια ομάδα έτοιμη, δεμένη, που προέρχεται από επιτυχία. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, είχαμε μόλις δύο προπονήσεις αλλά η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Τις κλασσικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς ενώ και ο αντίπαλος θα μπορούσε να σκοράρει στην τελευταία φάση” ανέφερε ο κ. Κωστένογλου, για να προσθέσει:

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας που τώρα αρχίζει με σοβαρότητα και ταπεινότητα. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την αφοσίωση τους και την πειθαρχία τους. Πρίν τον αγώνα, ήμουν πεπεισμένος πως δεν θα χάναμε. Η αισιοδοξία μου αυτή προερχόταν από όσα είδα και συζήτησα με τους ποδοσφαιριστές στις προσωπικές συναντήσεις μαζί τους αλλά και στις δύο προπονήσεις που κάναμε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy