2,3,4 ή 5…

Όσο να ΄ναι μια κάποια αγωνία για την πρώτη αυριανή(24/3) ενδεκάδα του Νίκου Κωστένογλου κόντρα στη Σλοβακία, υπάρχει στον φίλαθλο κόσμο.

Στην κλήση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, υπάρχουν έξι από τους αρχικά έφτα που κλήθηκαν από ΑΕΛ και Απόλλωνα, καθώς ο Άντονι Γεωργίου τελικά εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού δεν προπονήθηκε. Από τους εφτά λοιπόν το στοίχημα είναι να δούμε πόσοι θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια ο Δημητρίου για τον Απόλλωνα, έχει τις πιθανότητες του που είναι μοιρασμένες, αφού στα τελευταία παιχνίδια δεν αγωνίζεται, ενώ ο Μιχαήλ από Ολυμπιακό έχει συνεχόμενες συμμετοχές. Από εκεί και πέρα θεωρούμαι, ότι πάρα πολλές πιθανότητες έχει ο Μηνάς Αντωνίου να βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες, έχουν ο Χάμπος στο χώρο του κέντρου, όπως και ο Πίττας στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Πιο λίγες πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα έχουν οι Α. Αβραάμ και Κατελάρης που ίσως πάρουν χρόνο συμμετοχής αναλόγως πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy