Χάαλαντ: «Έχω ακόμη 3 χρόνια συμβόλαιο»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει κάνει με τις εφετινές εμφανίσεις με την Ντόρτμουντ, όλους τους «μεγάλους» της Ευρώπης να… χορεύουν στα πόδια του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο, ο ίδιος δεν δείχνει να ασχολείται με τα μεταγραφικά σενάρια.

Παρότι η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε στη media day της Εθνικής Νορβηγίας δεν αφορούσε τα επόμενα ματς της σκανδιναβικής ομάδας, αλλά το που θα… συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι.

«Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ, δεν υπάρχει κάτι που να με ανησυχεί» ήταν η απάντηση του 20χρονου επιθετικού, που πήρε για πρώτη φορά θέση για το μέλλον του, ενώ απέφυγε τις συγκρίσεις με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

«Τα μίντια είναι αυτά που κάνουν τις συγκρίσεις, εγώ δεν δίνω σημασία. Θέλω κάθε μέρα να βελτιώνομαι. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τους Μέσι και Ρονάλντο, είναι οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών. Εξακολουθούν να απέχουν πάρα πολύ από τους άλλους, αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω» τόνισε.

Αυτό που δείχνει να τον απασχολεί προς το παρόν είναι το πώς θα επιστρέψει η Εθνική Νορβηγίας σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 20 χρόνια, αρχής γενομένης απ’ το προσεχές παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

«Εγώ θα βγω στο ίδιο γήπεδο με την ίδια συγκέντρωση που έχω όταν παίζω για την Ντόρτμουντ απέναντι σε Κολωνία, Μπάγερν και Σεβίλλη. Θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες και θέλω να λάβω μέρος στα τελικά μίας μεγάλης διοργάνωσης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μου», ήταν το σχόλιο του νεαρού Νορβηγού «killer».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy