Έλεγχος δανεικών Καρμιώτισσας

Το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς, καθώς τόσο τα Σάββατα αλλά και τις Τετάρτες πλέον έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με τελευταία την 25η αγωνιστική πάμε να δούμε τι έκαναν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας που αγωνίζονται ως δανεικοί τόσο στην 24η, όσο και στην 23η αγωνιστική.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι ο Θεόδωρος Ανδρονίκου και Ιωάννης Πιερή στον Κούρη Ερήμης και o Κλεάνθης Πιερή στον ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

 

Θεόδωρος Ανδρονίκου(Κούρης Ερήμης): Τόσο για την 23η αγωνιστική, όσο και για την 24η αλλά και την 25η αγωνιστική ήταν εκτός ομάδας λόγω τραυματισμού. Μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων στην ομάδα ευελπιστούν ότι θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση.

Ιωάννης Πιερή(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός και στις τρεις αγωνιστικές, 23η με Αγία Νάπα(3-1) εκτός έδρας, για την 24η με Ακρίτα Χλώρακας(1-1) εντός έδρας και την 25η με Ονήσιλο(3-1) εκτός έδρας.

Κλεάνθης Πιερή(ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα): Για την 23η αγωνιστική ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 65΄κόντρα στον Αχυρώνα(1-1) εντός έδρας, για την 24η ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 68΄κόντρα στο ΘΟΙ(1-4) εκτός έδρας, ενώ για την 25η αγωνιστική μπήκε ως αλλαγή στο 64΄κόντρα στην ΑΛΚΗ(0-3) εντός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy