Σάλαι, Ντιγκινί και Πίττας… στους κορυφαίους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας για την τριπλή εκπροσώπηση της ομάδας στην κορυφαία 11άδα του 2020 από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου.

Αναλυτικά:

Οι Αττίλα Σάλαϊ, Νικολά Ντιγκινί, Ιωάννης Πίττας συμπεριλήφθηκαν στην Cytavision Κορυφαία Ενδεκάδα για το 2020 από την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου.

Συγχαίρουμε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την ατομική αυτή διάκριση και τη συμπερίληψή τους στην κορυφαία ενδεκάδα του 2020.

Ο Ιωάννης είναι ο μοναδικός Κύπριος στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς και το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη διάκριση για την περίφημη ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο 24χρονος επιθετικός διανύει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του αφού σε 29 συμμετοχές πέτυχε 12 γκολ και έδωσε 2 ασίστ.

Ο Νικολά Ντιγκινί εντάχθηκε στην ομάδα μας από το καλοκαίρι του 2020 και σε 28 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 16 τέρματα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρωταγωνιστική παρουσία του Απόλλωνα και στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, ο Αττίλα Σάλαϊ με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα “κυανόλευκα” εξασφάλισε θέση βασικού στην εθνική Ουγγαρίας και ταυτόχρονα τη μεταγραφή σ’ ένα προηγμένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Ο Απόλλωνας και το φίλαθλο κοινό του συγχαίρει τους τρεις ποδοσφαιριστές για την τιμητική αυτή διάκριση!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy