Πήραν εξηγήσεις…Τι ισχύει με μουσική και εξωτερικούς χώρους

Στις διευκρινίσεις που έλαβε σε σχέση με το τι είναι εξωτερικός χώρος αλλά και για τα όσα ισχύουν με την μουσική αναφέρεται ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων αναψυχής με ανάρτηση του στο διαδίκτυο πριν από λίγο.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

Τα πιο κάτω έιναι διευκρινήσεις αναφορικά με κάποια επίμαχα σημεία που μας έιχαν απασχολήσει. Με βάση αυτα θα διεξάγεται και ο έλεγχος ανάμεσα και σε άλλα βεβαια για την εφαρμογη του πρωτοκόλλου.

Καλούμε τα μέλη μας οπως έιναι πολύ προσεκτικοί στο τρόπο της διεξαγωγής της εργασίας τους ωστε να μην βρεθούν μπροστα απο την δυσάρεστη θέση να δεχθουν επιβολή της οποιασδήοτε χρηματικής ποινής !!

Ο ανοικτός εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ο κατάλληλος και επαρκής αερισμός του χώρου. Αυτό επιτυγχάνεται αν είναι ανοικτές οι διαθέσιμες πλευρές ή μέρος αυτών (τουλάχιστο 2) και με τρόπο που δεν θα παραπέμπει σε καμία περίπτωση σε κλειστό χώρο.

Ανεξάρτητα με το είδος της προσφερόμενης μουσικής, απαγορεύεται ο χορός, και όλοι οι θαμώνες θα πρέπει να εξυπηρετούνται καθήμενοι και να μην περιφέρονται άσκοπα. Βασικό κριτήριο για σκοπούς ελέγχου/καταγγελιών, είναι κατά πόσον οι θαμώνες είναι όρθιοι και χορεύουν.

Η χρήση της μάσκας επιβάλλεται κατά την προσέλευση σε ένα χώρο αναψυχής αλλά και κατά την όποια μετακίνηση τους εντός του χώρου αλλά και κατά την αποχώρηση του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy