Ο Σόλσκιερ θέλει να παραχωρήσει τουλάχιστον 4 παίκτες

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πραγματοποιεί μία πολύ καλή χρονιά, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Premier League και είναι φαβορί για συμμετοχή στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Αρχιτέκτονας» αυτής της επιτυχημένης πορείας είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς ο νεαρός Νορβηγός προπονητής κατάφερε σχεδόν… αθόρυβα να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα με ισχυρό πνεύμα και σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό.

Ο Σόλσκιερ καταστρώνει ήδη τα σχέδια του για τη νέα χρονιά και, στο πλαίσιο αυτό, έχει αποφασίσει την παραχώρηση τουλάχιστον τεσσάρων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό ποσό που θα χρησιμοποιήσει για την ενίσχυση της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Σόλσκιερ είναι ο 28χρονος Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γουέστ Χαμ. Ο έμπειρος άσος έχει προσαρμοσθεί στα «σφυριά» που θέλουν να τον κρατήσουν μόνιμα στην ομάδα τους, αλλά, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δώσουν στη Γιουνάϊτεντ ένα ποσό που προσεγγίζει τα 23 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον 21χρονο Ντιόγκο Νταλότ, ο οποίος αγωνίζεται -επίσης ως δανεικός- στην Μίλαν και η αξία του στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» είναι ισόποση με αυτήν του Λίνγκαρντ.

Ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θέλει να παραχωρήσει ο Σόλσκιερ είναι ο 29χρονος Φιλ Τζόουνς, ο οποίος έχει παίξει εφέτος μόλις δύο φορές και βρίσκεται στον «πάγο» από τον Νορβηγό προπονητή, ενώ η αξία του εκτιμάται κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά στον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση από το «Ολντ Τράφορντ», είναι ο 32χρονος Χουάν Μάτα. Ο βραχύσωμος Ισπανός μέσος δεν έχει μέλλον στη Γιουνάϊτεντ του Σόλσκιερ και ήδη η Ρόμα, η Ιντερ και η Γιουβέντους έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy