Ο Μέσι ετοιμάζεται και για το απόλυτο ρεκόρ του Τσάβι (pic)

Έχοντας ξεπεράσει τον Τσάβι σε επίπεδο πρωταθλήματος, τώρα, ο Λιονέλ Μέσι πορεύεται για να γίνει και ο απόλυτος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα σε συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις

Ο Τσάβι είναι εκείνος που κρατάει την κορυφή με τις 767 αναμετρήσεις που κατέγραψε στο βιογραφικό του ως μέλος των «μπλαουγκράνα» προτού μετακομίσει στο Κατάρ για χάρη της Αλ Σαντ, όντας αρχικά ποδοσφαιριστής της ομάδας και πλέον έχοντας την ιδιότητα του προπονητή του κλαμπ.

Ο Λιονέλ Μέσι, τον ξεπέρασε σε επίπεδο εμφανίσεων στην LaLiga με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» και πλέον ετοιμάζεται να τον ισοφαρίσει και φυσικά σε λίγο καιρό να τον προσπεράσει στην κορυφή των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στα χρονικά του συλλόγου της Καταλονίας.

Το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στην Ουέσκα ο Μέσι θα έχει την ευκαιρία να «ματσάρει» τα 767 παιχνίδια του Τσάβι και έπειτα ανοίγει ο δρόμος για να πιάσει κορυφή και να κάνει ακόμα καλύτερη την επίδοση για οποιονδήποτε άλλον που θα επιχειρήσει στο μέλλον να φτάσει στα τόσα ματς ως κομμάτι της Μπαρτσελόνα.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy