Επέστρεψαν Σέρχιο Ράμος και Αζάρ

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους στη δράση μπήκαν ο Σέρχιο Ράμος και ο Εντέν Αζάρ, οι οποίοι μετείχαν σήμερα (10/3) στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της Ρεάλ

Εφόσον δεν υπάρξουν απρόοπτα τις επόμενες ημέρες, οι δύο ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να συμπεριληφθούν από τον Ζινεντίν Ζιντάν στην αποστολή για το σαββατιάτικο (13/3) ματς πρωταθλήματος με την Έλτσε, αλλά αντικειμενικός στόχος είναι να είναι ετοιμοπόλεμοι την επόμενη Τρίτη (13/3), όταν οι “μερένγκες” θα υποδεχθούν την Αταλάντα για τους «16» του Champions League.

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται εκτός γηπέδων από τα μέσα Ιανουαρίου, όταν τραυματίστηκε στο γόνατο στον ημιτελικό του σούπερ καπ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η συντηρητική θεραπεία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ο αρχηγός της Ρεάλ υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 6 Φεβρουαρίου, προκειμένου να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα στο μηνίσκο.

Από την πλευρά του, ο Αζάρ βρίσκεται εκτός δράσης από τις 3 Φεβρουαρίου, όταν υπέστη θλάση στην προπόνηση. Ο Βέλγος επιθετικός έχει ταλαιπωρηθεί από διαδοχικούς μυϊκούς τραυματισμούς στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στη Ρεάλ και είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy