«Φουλ» για τελικό η Λειψία

Την καλή παράδοση που έχει στον θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στην Βόλφσμπουργκ (4-0-1 με την αποψινή της επιτυχία) συνέχισε η Λειψία και με το 2-0 στην Red Bull Arena πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Το γκολ του Πόουλσεν στο 63΄ και του Χουάνγκ Χι-Τσαν στο 88΄, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο, χάρισαν τη μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους απέναντι στους «Λύκους» που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από 10 σερί επίσημα ματς, ενώ δέχτηκαν για πρώτη φορά γκολ μετά από 8 συνεχόμενους αγώνες.

Νωρίτερα, η Χολστάιν Κίελ με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 εκτός έδρας της Έσεν και να προκριθεί πανηγυρικά στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου από χθες βράδυ (2/03) βρίσκεται και η Ντόρτμουντ.

Ο Μούχλινγκ με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 26΄ και στο 28΄ ο Σέρα «σφράγισε» ουσιαστικά το «εισιτήριο» για τους «4» του θεσμού. To «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Τζόσουα Μις στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κάτω από τα δοκάρια της Χολστάιν Κίελ βρέθηκε ο Ιωάννης Γκέλιος.

Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γερμανίας έχουν ως εξής:

 

Γιάν Ρέγκενσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης   Αναβλήθηκε
Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ                  0-1
Ροτ-Βάις Έσεν - Χολστάιν Κίελ            0-3
Λειψία - Βόλφσμπουργκ                    2-0

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy