“Η καταγγελία είναι σαν να ρίχνεις αυγά στον τοίχο, θα παρθούν άλλα μέτρα”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα(2/3) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα, για όλα όσα συνέβησαν χθες και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά:

Για την εκτελεστική της ΚΟΠ: «Θα δούμε τι θα ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία. Αυτό που μας ενοχλεί και αυτό που βιώνουμε εμείς με συγκεκριμένους διαιτητές. Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα, πολλές λανθασμένες αποφάσεις και πολλά τα ανθρώπινα λάθη. Φαίνεται σαν αδυναμία. Πολλές φορές και πολλά διαβήματα, απλώς δεν τα λέγαμε για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις όπως κάποιες άλλες ομάδες. Δεν εισακούγονται, επιμένουν με τους συγκεκριμένους και να τα αποτελέσματα. Τα χθεσινά λάθη δεν έχουν να κάνουν με την Ανόρθωση. Ήταν εξαιρετική η φιλοξενία, τους ευχαριστούμε και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρω. Δεν έχει να κάνει με την Ανόρθωση, το εννοώ και το ξεκαθαρίζω, έχει να κάνει με την διαιτησία».

Αν θα γίνει καταγγελία: «Η καταγγελία είναι σαν να ρίχνεις αυγά στον τοίχο! Θα παρθούν άλλα μέτρα. Αν δεν σέβονται τους ανθρώπους που υπηρετούν κάποια χρόνια το ποδόσφαιρο, ας σεβαστούν τους οπαδούς του Απόλλωνα».

Αν χρειάζονται καλύτερη εκπαίδευση οι διαιτητές: «Και μόνο που το ακούω αυτό, νιώθω ότι με κοροϊδεύεις. Ποια εκπαίδευση; Όποιος κάθετε στο VAR έχει περάσει από εκπαίδευση;»

Για την εμφάνιση: «Ήταν μία εμφάνιση λεβέντικη, όπως αρμόζει στην ιστορία του Απόλλωνα. Τώρα προετοιμαζόμαστε για μία δύσκολη εβδομάδα, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και πάμε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για τον μικροτραυματισμό του Χάμπου Κυριάκου: «Δεν είναι κάτι σοβαρό»

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, μετά την κόκκινη κάρτα του Γκεριέρ: «Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι σε όλα τα σενάρια, ανταποκριθήκαμε, δυστυχώς δεν πήραμε το σκορ. Είχαμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Ανόρθωση».

Για την ανάρτηση του Γκεριέρ: «Ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε στους οπαδούς της ομάδας, στους συμπαίκτες του και την τεχνική ηγεσία για την αποβολή του, η οποία όμως ήταν άδικη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy